Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

iPhone 5: Τα Χαρακτηριστικά



Τρεις διαφορετικές πηγές επικαλείται το Reuters για την κυκλοφορία του νέου iPhone 5 τον Σεπτέμβριο. Τα τελευταία 4 χρόνια η Apple παρουσιάζει ένα νέο iPhone στις αρχές Ιουνίου, κατά την διάρκεια του WWDC, όπως ακριβώς έγινε και με το τελευταίο iPhone 4 πέρυσι το καλοκαίρι.
Τα χαρακτηριστικά του νέου iPhone 5 θα περιλαμβάνουν νέο επεξεργαστή A5, νέα κάμερα 8 megapixel και το ίδιο ή παρόμοιο design με το iPhone 4. Μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές στην αισθητική του νέου iPhone 5 παρά μόνο βελτιώσεις στα σημεία. Αν η κεραία παραμείνει στο ίδιο μέρος και το grip of death έχει αντιμετωπιστεί μένει να το δούμε.
Γιατί η Apple θα σπάσει την παράδοση της διάθεσης ενός νέου κινητού κάθε χρόνο και θα καθυστερήσει ένα τρίμηνο παραμένει άγνωστο. Οι θεωρίες είναι πολλές και περιλαμβάνουν την έλλειψη υλικών εξαιτίας του σεισμού στην Ιαπωνία αλλά και την πώληση του iPhone 4 στο δίκτυο της Verizon πριν από μερικούς μήνες.
Η Apple θα ρίξει στην αγορά το λευκό iPhone 4 πολύ σύντομα, γεγονός που θα διατηρήσει τις πωλήσεις σε υψηλά επίπεδα ενώ θα καλύπτει το κενό από την απουσία ενός νέου μοντέλο iPhone τον Ιούνιο. Παράλληλα οι πελάτες της Verizon δεν θα νιώσουν ούτε στιγμή ριγμένοι και όλοι θα είναι καλά. Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε.

ΠΗΓΗ: http://www.pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου